Smart Solution for Transport & Construction

Konvox ontwikkelt en levert slimme kwaliteitsproducten voor professionals en doe-het-zelvers om ladingen en transportgoederen te zekeren en mensen te beschermen tegen losliggende materialen. Bijvoorbeeld met ons Konvox Smartlok systeem. Naast een compleet assortiment ondersteunen we je als dealer voor de bouw- en transportbranche met complete shopconcepten, productdemonstraties en instructievideo’s.

Konvox

  • Veiligheids- en verpakkingsmiddelen voor transport en bouwplaats
  • Ladingzekering, dekkleden en folies
  • Slimme kwaliteitsproducten voor professionals en thuisklussers

Veiligheids- en verpakkingsmiddelen voor Transport en Bouwplaats

Bij Konvox geloven we dat iedereen zonder gevaar moet kunnen werken en klussen. Daarom ontwikkelen we slimme oplossingen om mensen te beschermen en materialen te zekeren. Zowel tijdens het transport als op de plaats waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige spanbanden, hijsbanden, dekkleden, puinzakken, bigbags, steigernetten, aanhangwagennetten en rubbermatten.

Konvox Series

Verkeer & Veiligheid

Verkeer & Veiligheid

Veiligheid in het verkeer en alle logistieke processen staat voorop! Met deze Konvox artikelen creëer je een veilige omgeving tijdens de bouw.

Ladingzekering

Ladingzekering

Zeker je lading met professionele ladingzekering die voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Voorkom hiermee dat kostbare lading schuift, beschadigd raakt of dat het voertuig kantelt. Konvox biedt een breed assortiment aan ladingszekering voor verschillende toepassingen en transportmiddelen.

Anti-Worteldoek

Anti-Worteldoek

Antiworteldoek van Konvox is zwart en gemaakt van polypropyleen bandjesweefsel. Hierdoor is het uv-bestendig. Daarnaast is het waterdoorlatend, zodat regenwater goed afgevoerd kan worden.

Zakken

Zakken

Onze bigbags en puinzakken zijn ideaal voor transport en opslag van zand, grind en puin.

Folies

Folies

De verschillende Konvox folies zijn ideaal voor het afdekken of verpakken van verschillende goederen.

Bouwtekeninghoezen

Bouwtekeninghoezen

Bescherm je bouw- en technische tekeningen met hersluitbare bouwtekeninghoezen.

Dekkleden

Dekkleden

Bescherm kostbare bouwmaterialen tegen externe invloeden met dekkleden voor uiteenlopende toepassingen in verschillende kleuren, diktes en afmetingen.

Smartlok

Smartlok

Creëer snel en gemakkelijk de inrichting van je bedrijfswagen met het Smartlok systeem. Met rails van verschillende lengtes en verstelbare ladingstangen zeker je ladingen van elk formaat.